Hogyan működik?

E-mailből

Kapsz egy token-t, amit ha elküldesz nekünk emailben egy adott címre, és megírod még mellé, hogy kinek (milyen telefonszámra) és mit szeretnél küldeni, akkor mi azt feldolgozzuk és kiküldjük. Ha bármi miatt nem sikerül kiküldeni, akkor emailben tájékoztatunk erről. A folyamat pontos leírását megmondjuk neked, ha érdekel, és írsz nekünk, vagy megkapod egy doksi keretein belül, ha regisztrálsz, és használni kívánod a szolgáltatást.

API-n keresztül

Az üzenetküldő szolgáltatást egy API-n keresztül is elérheted. Azt, hogy hogyan, a regisztrációkor átadjuk neked, de a lényeg, hogy a saját szoftvereddel is össze tudod kötni a szogláltatást.

Webes felületen

Ha belépsz, egy egyszerű ürlapon keresztül is tudsz üzenetet küldeni bármikor (ha van elég kredited).

Statisztikák, egyéb funkciók

A webes felületen nemcsak üzenetet tudsz küldeni, hanem tudod módosítania saját adataidat is, ha változtak, meg tudod tekinteni a TOKEN-edet, ha esetleg elfelejtetted. Ezen kívül láthatod, hogy mennyi kredited van, abból melyik nap, mennyit használtál fel, mikor, mennyi töltöttél fel a számládra. Az SMS naplóban pedig láthatod mind a sikeres, mind a sikertelen SMS küldések tényét, illetve a hiba okát, ha van. Ezen a felületen tudsz magadnak figyelmeztető emaileket is beállítani, hogy ha fogyóban van a kereted, akkor a rendszer automatikusan küldjön egy figyelmeztetést (vagy akár többet is).

Belépés

Belépéshez add meg a felhasználóneved és jelszavad!