A szolgáltatásról

Megy a Nagios, de nem tudsz rendesen sms-t küldeni? Van egy fain kis scripted, ami tök jó lenne, ha néha jelezne valamit a telódra? Szeretnél a barátaidnak születésnapi köszöntőket küldeni sms-ben automatikusan? :) Szeretnéd az ügyfeleidet értesíteni a csomagjaik várható érkezési időpontjáról?

Regisztrálj nálunk egy fiókot az sms.message.hu szolgáltatásban, és máris megoldódnak a gondjaid!

  • Megbízható szolgáltatón keresztül küldjük el üzeneteidet, így hatékonyabb célba érést tudunk biztosítani.
  • Megmondjuk hány db SMS-ed ért célba.
  • Megadhatod milyen azonosító szerepeljen SMS-eid feladójaként.
  • Összefűzhetsz akár három SMS-t, ha hosszabb üzenetet szeretnél küldeni.

Mi jófiúk vagyunk, ígérjük, hogy nem adjuk ki a tartalmaidat és adataidat senkinek, és még csak hirdetéseket sem teszünk az arcodba. 

 

Hogyan működik?

1. Regisztráció:   Küldj nekünk egy emailt a sales@message.hu címre, amiben jelzed nekünk, hogy szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásunkat. Küldd el a kívánt felhasználóneved, számlázási neved, címed és ha eltér, a postázási neved, címed. Írd meg azt is, hogy hány kredittel szeretnéd feltölteni az egyenleged. 
2. Díjbekérő: Válaszban kapsz tőlünk egy díjbekérőt, amin az általad megjelölt mennyiségű kredit ellenértéke fog szerepelni. 
3. Teszt sms-ek:   Kapsz tőlünk ajándékba tíz kreditet, melyet felhasználhatsz teszt sms-ek küldésére.
4. Használhatod is: Amint megérkezett a díjbekérőről az összeg a számlánkra, azonnal feltöltjük az egyenleged, és máris használhatod a szolgáltatást.
5. Újabb feltöltés: Ha fogyóban van a kredited, jelezd, és küldünk új számlát, de hamarosan az oldalon is fel tudod tölteni a folyószámlád. A kifizetett krediteket időkorlát nélkül felhasználhatod.

Tesztelési lehetőség

Ha nem vagy biztos benne, hogy jó-e neked ez a szolgáltatás, ki akarod próbálni, hogy hogyan működik, minden rendben lenne-e, írj nekünk a fenti címre, küldd el a regisztrációhoz szükséges adataidat, és írd meg mellé, hogy egyelőre nem kérsz díjbekérőt, csak az ingyenes teszt lehetőséget szeretnéd igénybe venni, és mi küldünk neked 10 kreditet, meg egy hozzáférést, amivel tesztelhetsz. Ha minden rendben van, akkor csak jelezd, hogy hány kreditet igényelsz, és küldjük a díjbekérőt!

Általános szerződési feltételek

Itt lesz, majd töltsd le, olvasd el! Az lesz benne, hogy mi vagyunk a jó fiúk..

 

Belépés

Belépéshez add meg a felhasználóneved és jelszavad!